FYSIURGISK MASSAGE

DV Massage Slagelse Dannie Vinderslev massør

Massage i Slagelse

Fordelene ved lokal massage

  1. Nærhed. En af de største fordele ved at vælge en massageklinik i Slagelse er, at det ligger tæt på befolkningen. Du kan dermed nemt og hurtigt komme til og fra klinikken. Du sparer tid og transportomkostninger, da du ikke behøver at rejse langt for at få en god massage.
  2. Lokalkendskab. Ved at få massage i Slagelse, støtter du en lokal virksomheder og bidrage til det lokale erhvervsliv. Massage i Slagelse er derfor ikke kun transportmæssigt bekvemt, men også vigtig for lokalsamfundet.
  3. Personlig service og tillid. Når du benytter dig af at få massage i  Slagelse, frem for opsøge det andre steder, opbygges der en relation mellem os, hvilket kan føre til større tillid og tryghed under behandlingen. Dette er særligt vigtigt, da en god massageoplevelse ofte afhænger af, hvor tryg og afslappet du føler dig under behandlingen.
  4. Fleksibilitet. Som lokal klinik er jeg ofte mere fleksible og imødekommende, når det kommer til at tilpasse sig dine behov og ønsker. Dette kan inkludere at finde tider, der passer til din travle hverdag, eller tilbyde forskellige behandlingsformer, som er skræddersyet til netop dine behov. At få massage i Slagelse kan derfor være nemmere hos mig.

Jeg er RAB registreret massør (RAB certificeret). Det bevirker, at du kan få behandlingerne dækket af din sundhedsforsikring, når massage indgår som en del af de dækningsberettigede skader.

Fysiurgisk Massage er dybdegående behandling af alle kroppens muskler, som typisk udføres med hænderne og armene.

Fysiurgisk massage kan være med til at forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for smerte og skader i led, sener og muskler.

Ved fysiurgisk massage arbejdes med alle kroppens muskler, om det er spændinger eller smerter i nakke, skulder, ryg, lænd, ben, arme. Under massagen øges blodcirkulationen i kroppen, hvilket giver energi og næring til musklerne, og samtidig sker der en udskilning af affaldsstoffer, hvilket også er med til at øge musklernes styrke og fleksibilitet. Den øgede blodcirkulation og udskillelsen af affaldsstoffer fortsætter almindeligvis 1 – 2 døgn efter massagen. På grund af udskillelsen af affaldsstoffer, er det altid en god ide at drikke rigeligt med vand, da det fremmer denne udskillelse. Derfor tilbydes du altid noget at drikke efter en behandling her på klinikken.

Fysiurgisk massage arbejder dybt i væv og muskulatur. Ved hjælp af forskellige massageteknikker og greb bliver massagen tilpasset individuelle behov og problemer.

Ved belastninger eller skader i bevægeapparatet, om det er opstået ved motion/idræt, , mange ensartede bevægelser, eller igennem længere tids sygdom, påvirkes vores muskler af disse belastninger. Belastningerne eller overanstrengelserne mærkes ved myoser/spændinger i muskulaturen, fordi muskelvævet bliver for spændt og dermed for kort, hvilket medfører nedsat blodcirkulation, hvorved musklen får mindre næring og ilt. Herved opstår spændinger/infiltrationer. Massagen løsner disse spændinger og infiltrationer, og musklen vil herefter restituere og genvinde sin normale styrke.

Fysiurgisk massage afhjælper bl.a.:

  • Spændingshovedpine
  • Hold i nakke, hold i lænd
  • Løsner spændte muskler
  • Løsner muskler og led
  • Giver øget psykisk & fysisk velvære
  • Fordøjelsesproblemer
  • Øger blodcirkulationen
  • Giver næring i form af ilt til musklerne
  • Fjerner ophobede affaldsstoffer

Fysiurgisk Massage er for alle, om du er ung eller gammel, mand, kvinde eller barn. Hver behandling udføres efter en samtale, så behandlingen bliver tilegnet netop hver enkel klients behov.

Mange ønsker at forebygge og behandles derfor forebyggende med Fysiurgisk Massage regelmæssigt.