CUPPING

DV Massage Slagelse Dannie Vinderslev massør

Cupping er bindevævsmassage.

Det er en meget effektiv og blid form for behandling af alt kroppens væv, hvis teknikker er med til at rette kroppen op. Bindevævet finder vi omkring vores knogler, muskler, organer, nerver og blodåre. Et velfungerende nervesystem hænger derfor i stor grad sammen med et bindevæv, som fungerer så optimalt som muligt. Derfor er det af stor betydning, at bindevævet er afspændt, elastisk og smidigt.

Cupping en gammel og meget effektiv behandlingsform, som har en stor positiv virkning på lymfesystem og blodcirkulationen i kroppen.

Når cupperne sættes på kroppen, skaber de et vakuum, hvorved blodgennemstrømningen øges, bindevævet løsnes og affaldsstoffer frigives.

Under behandlingen benyttes cupper i forskellig størrelse og form, alt efter, hvor på kroppen de benyttes. Cupperne kan bruges til at massere med, eller de kan sættes på muskler og led.

Cupping kan gives enten i en kombinationsbehandling med andre massageformer, eller som særskilt behandling.

Efter behandling med cupping, vil behandlingen typisk efterlade røde mærker i huden. Mærkerne skyldes affaldsstoffer der trækker ud. Det kan se voldsomt ud, men er helt almindeligt og ganske uskadeligt, og mærkerne forsvinder efter nogle dage.

Flere og flere sportsudøvere kombinerer cupping med deres træning.

Ved cupping opnår du:

  • kortere restitutionstid
  • Øget blodgennemstrømning
  • Fremmer præstationer
  • Stimulering af væv
  • Fjerner affaldsstoffer
  • Øget blodgennemstrømning til muskler og væv