FIRMA AFTALER

DV Massage Slagelse Dannie Vinderslev massør

Det er velkendt at fysiurgisk massage er effektfuld til forebyggelse og behandling af fysiske gener og lidelser.

Selvom medarbejdere i danske virksomheder i dag tilbydes mange forskellige former for hjælpemidler, i form af hæve / sænkeborde, lifte til tunge løft mv, er der mange der får spændinger og smerter forskellige steder i kroppen af deres arbejde og for mange statiske bevægelser.

Derfor tilbyder mange danske virksomheder deres medarbejdere firmamassage for, at forebygge og behandle deres medarbejderes fysiske gener, samt give afslapning og velvære i løbet af arbejdsdagen.

Det er dokumenteret, at virksomheder der tilbyder deres medarbejdere firmamassage opnår en øget produktivitet og mindre sygefravær, udover at det vil være et personalegode som medarbejderne sætter stor pris på. Firmaet opnår dermed en øget trivsel og høj medarbejdertilfredshed.

DV Massage tilbyder at medarbejderne kan komme her på klinikken, eller vi kan komme til jer på aftalte massagedage, hvis I stiller et lokale til rådighed. Vi tilbyder, at komme med:

  • Briks
  • Olie
  • Lagen og håndklæder
  • Musik

Firmamassage kan tilbydes medarbejderne under forskellige former. Firmaet kan vælge at tilbyde medarbejderne ordningen kvit og frit. Firmaet kan betale en procentdel af ordningen, og medarbejderen betaler den resterende del.

Kontakt os for yderligere information, og aftale om firmamassage ordning.