GENERELT OM MASSAGE

DV Massage Slagelse Dannie Vinderslev massør

Hvad er massage / før og efter massage

Massage skal være noget du glæder dig til, uanset om du kommer med en skade eller bare for at få noget tid til dig selv. Derfor er det vigtig at dine forventninger, bliver mødt i behandlingen.

På klinikken er jeg klar til at du kommer. Vi tager en kort snak om hvor du har ondt, og hvad vi kan gøre ved det. Der vil være afslappende musik på klinikken, men sig til, hvis du ikke ønsker at lytte til musik, eller hvis det skal være en anden musikgenre. Jeg vil gøre mit til, at du får en god oplevelse. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg!

Under massagen mærker jeg som regel om du slapper af, og hvor du har spændte muskler. Det kan være, at jeg spørger om massagen føles for hård eller for blid, men du er altid velkommen til at sige det, hvis du syntes jeg skal ændre på styrken af behandlingen. Massagen skal ikke gøre ondt. Du kan naturligvis være øm, eller have trætte muskler når du ankommer til klinikken, men det er ikke meningen at massagen skal gøre ondt

Efter din massage, vil jeg, hvis det er nødvendigt, give dig lidt gode råd eller måske et par øvelser med hjem til næste gang.

Oftest vil du føle dig afslappet efter behandlingen, det det er almindeligt, hvis du:

  • Kortvarigt bliver svimmel
  • Begynder at fryse
  • Du får det varmt
  • Udskiller affaldsstoffer

Når behandlingen er afsluttet skal du tage den med ro, da det er vigtigt at musklerne får mulighed for at restituere. Derudover skal du huske på at drikke rigeligt med vand, da du på den måde hurtigere udskiller affaldsstoffer. Det er helt almindeligt, hvis dine muskler er ømme dagen efter behandlingen.